Segueix-nos a les xarxes socials:

El conductor del vehicle en el què viatjava el passatger mort a Aiguaviva en accident anava begut

Els Mossos l'han detingut després que rebés l'alta de l'hospital on l'han traslladat per ser atès de les ferides

Els Mossos d'Esquadra han detingut el conductor del vehicle que s'ha accidentat la matinada d'aquest diumenge a Aiguaviva (Gironès) i que ha provocat la mort d'un jove de 25 anys. Segons han informat els Mossos, el conductor ha donat positiu en el posterior control d'alcoholèmia i ha quedat arrestat per un delicte d'homicidi per imprudència greu i conducció sota els efectes de l'alcohol. El sinistre ha passat a tres quarts de quatre de la matinada a la Gi-533 a l'alçada d'Aiguaviva. El detingut ha perdut el control del vehicle que ha acabat sortint de la via i ha bolcant. Com a conseqüència del xoc, ha mort el passatger del davant, que era veí de Girona i tenia 25 anys.

Arran de l'accident s'han activat cinc patrulles de Mossos, tres dotacions de Bombers i dues ambulàncies del SEM que no han pogut fer res per salvar la vida del jove. El conductor ha quedat ferit lleu i se l'ha traslladat a un centre hospitalari de Girona on ha quedat en custòdia dels Mossos. La policia l'ha acabat detenint un cop se li ha donat l'alta aquest diumenge a la tarda, ja que havia donat positiu en el control d'alcoholèmia.

Amb aquesta víctima, són 151 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya

Prem per veure més contingut per a tu