Segueix-nos a les xarxes socials:

Tota la informació sobre la crisi del coronavirus, a Diari de Girona

L'última hora informativa, les mesures adoptades per les autoritats, el confinament de les famílies en els seus domicilis, tot el que has de conèixer sobre la crisi sanitària del Covid-19 amb informació fotogràfica i infogràfica, vídeos i mapes interactius sobre l'expansió del coronavirus.

Tota la informació sobre la crisi del coronavirus, a Diari de Girona

La crisi del coronavirus copa l'actualitat informativa a Catalunya, Espanya i al món. Perquè estiguis informat al detall de tot el que passa, a Diari de Girona ens bolquem amb els nostres lectors per oferir amb la major immediatesa i rigor la millor i més àmplia cobertura sobre la pandèmia.

Mapes interactius amb informació precisa sobre l'evolució de virus, guies i consells pràctics per prevenir el contagi i adoptar les mesures necessàries a casa, gràfics sobre la incidència de la crisi en totes comunitats i municipis ... En definitiva, un ampli desplegament informatiu en l'edició impresa i en l'edició digital per tal de mantenir als nostres lectors informats amb la credibilitat i el rigor que ens caracteritza.

A la nostra web, adaptada per a tots els dispositius, es podrà seguir en directe el minut a minut de la crisi del coronavirus, amb vídeos i senyals en streaming de les compareixences de les principals autoritats.

'La millor informació, a prop teu'

Per tal de facilitar l'accés a la informació més important Diari de Giroan ha llançat una newsletter amb l'última hora del coronavirus , que els nostres lectors podran rebre diàriament al seu e-mail. La subscripció a aquest servei completament gratuït és molt senzill. Per rebre la newsletter de coronavirus cada dia només cal registrar-te a Diari de Girona i apuntar-se per començar a rebre el butlletí.

Els lectors també poden unir-se al sistema d'alertes immediates a través de el telèfon mòbil i mitjançant l'aplicació de Telegram per conèixer tota l'actualitat de la crisi del coronavirus.

Prem per veure més contingut per a tu