Segueix-nos a les xarxes socials:

Els Mossos busquen un home per haver-ne apunyalat un altre a Figueres

Els Mossos d'Esquadra estan buscant un home que en va apunyalar un altre aquest dimecres al vespre a Figueres. L'agressor hauria causat un tall profund a l'avantbraç de la víctima, però tot i això l'agredit es va poder presentar pel seu propi peu a l'hospital comarcal, ferit. La víctima ja ha presentat denúncia davant de la policia i ja va estat donada d'alta del centre sanitari.

Els fets es van produir dimecres, poc abans de les set del vespre, a prop de l'estació de tren de Figueres. Un testimoni va alertar al 112 que acabava de presenciar una baralla entre dos individus i que un li acabava de clavar una ganivetada a l'altre. Tot i això, quan els agents van arribar fins al lloc dels fets, ja no hi van trobar cap dels dos implicats.

Al cap de poca estona, tanmateix, un home es va presentar a l'hospital de Figueres amb un tall profund a l'avantbraç que havia estat produït amb un ganivet. L'home va ser atès de la ferida pel personal sanitari i en aquests moments ja està donat d'alta del centre de salut.

En paral·lel, però, el personal sanitari va alertar els Mossos de l'arribada d'aquell home amb la ferida, i els agents es van personar fins al centre hospitalari. L'home va explicar als agents el que havia passat i va denunciar l'agressió.

De moment, els Mossos, que tenen una investigació oberta, no han localitzat encara l'agressor. De la mateixa manera, els motius de la baralla tampoc estan clars encara.

Prem per veure més contingut per a tu