Segueix-nos a les xarxes socials:

Tapien el local ocupat pels homes que dimecres en van agredir un altre als Químics de Girona

Els dos atacants, de 33 i 35 anys, van tornar a l'immoble després de quedar en llibertat amb càrrecs per colpejar amb els peus i amb una barra de ferro un home de 31 anys que va quedar ferit en estat menys greu

Tapien el local ocupat pels homes que dimecres en van agredir un altre als Químics de GironaAniol Resclosa

El local ocupat pels dos homes que dimecres a la nit van agredir una persona a la zona dels Químics de Girona va ser tapiat ahir al matí pels propietaris de l'immoble. Els encarregats de fer l'actuació van haver d'esperar que les persones que eren a l'interior abandonessin l'espai i, finalment, van tapiar l'accés per evitar noves ocupacions.

Arran del violent atac, alguns veïns de la zona van denunciar públicament que un grup de persones -entre elles els dos agressors- estaven ocupant un local dels baixos d'un edifici de la plaça dels Químics i que causaven problemes d'insalubritat i inseguretat en aquesta zona. Segons va explicar un resident a Diari de Girona, aquestes persones feien les seves necessitats a l'interior del local, fins «a l'extrem que les orines es filtraven al pàrquing de sota».

L'agressió va tenir lloc dimecres cap a tres quarts d'onze de la nit al carrer Maria Josep Arnall. Allà, tres homes van començar a discutir amb una quarta persona fins que un d'ells el va començar a agredir amb una barra de ferro. Posteriorment, s'hi va afegir un segon agressor i tots dos van propinar diversos cops de peu a la víctima, el van empènyer contra el terra i el van colpejar a diverses parts del cos, però sobretot a la zona occipital del cap, i el van deixar en estat menys greu. El tercer home es va limitar a observar els fets. Finalment, els agressors van fugir del lloc i van deixar la víctima estesa a terra, tot i que es va poder aixecar i els va intentar perseguir.

Alguns veïns van presenciar i enregistrar l'atac i van avisar la Policia Municipal i els Mossos d'Esquadra. La víctima, de 31 anys, va ser traslladada en estat menys greu a l'hospital Josep Trueta de Girona.

Els dos agressors, de 33 i 35 anys, van ser detinguts i després de passar a disposició judicial van quedar en llibertat amb càrrecs i van tornar al local, segons va explicar un dels veïns a través de les xarxes socials. Aquest resident també va criticar que la barra de ferro que van utilitzar per colpejar la víctima ja tornava a ser dins l'immoble ocupat. També s'hi podia veure un ganivet.

Prem per veure més contingut per a tu