Segueix-nos a les xarxes socials:

Banyoles programa espectacles itinerants per les Festes d'Agost

La companyia Nu recrearà la faula de la llebre i la tortuga pels carrers i places de la localitat

Banyoles programa espectacles itinerants per les Festes d'AgostDdG

La ciutat de Banyoles ha inclòs espectacles itinerants al programa de les seves Festes d'Agost, que tindran lloc del 13 al 17 d'aquest mes, com a solució a les restriccions imposades per la pandèmia de coronavirus.

El tècnic d'aquest tipus d'esdeveniments, Xavi Casadevall, ha explicat durant la presentació oficial que s'ha reduït a la meitat el nombre d'activitats, una vintena, però que els actes només es podran desenvolupar amb «la responsabilitat de tothom».

La inauguració anirà a càrrec de l'actor Quim Masferrer, que recorrerà els carrers del municipi a la recerca de veïns que expliquin històries del confinament. Dos dies més tard, la companyia Anna Confetti també presentarà un espectacle itinerant per a públic familiar, en què tres personatges i una cadira gegant sortiran a passejar per diferents barris de Banyoles.

Aquest mateix 15 d'agost, els gegants i capgrossos realitzaran un itinerari en el qual es demana als veïns que evitin seguir l'animació per evitar aglomeracions i que es limitin a contemplar-la des de la vorera. Un altre espectacle itinerant tindrà lloc a l'endemà de la mà de la companyia Nu, que recrearà la faula de la llebre i la tortuga».

En les actuacions musicals destacades, com la de la Fundación Tony Manero o la de Gemma Humet, s'han reduït els aforaments per complir amb les mesures de seguretat.

Les Festes d'Agost de Banyoles són les festes petites. Les grosses són per Sant Martirià a l'octubre, les quals, si tot va bé, també es faran.

Prem per veure més contingut per a tu