Segueix-nos a les xarxes socials:

Marlon Veitl, nou president de l'associació Costa Brava Hotels de Luxe

Marlon Veitl, nou president de l'associació Costa Brava Hotels de Luxe

Marlon Veitl ha sigut nomenat nou president de Costa Brava Hotels de Luxe (CBHL), l'associació que aplega 17 hotels de 5 i 4 estrelles situats a diverses poblacions de les comarques de l'Alt Empordà, el Baix Empordà i la Selva. El nou responsable de la marca CBHL, que agafa el relleu de Xavier Rocas -director de l'hotel Mas de Torrent-, forma part de la tercera generació Veitl a l'hotel Vistabella, un hotel boutique romàntic de 34 habitacions i 5 estrelles situat a primera línia de mar a la població de Roses

Marlon Veitl (Figueres, 1984) prové d'una família estretament lligada a l'hostaleria i a la Costa Brava. Net dels fundadors de l'hotel Vistabella -creat el 1963-, s'ha forjat com a persona i professional veient créixer aquest luxós establiment de Roses. A 16 anys, va començar com a cambrer del restaurant El Pirata i paral·lelament ajudava a la cuina del restaurant Els Brancs. De fet, en acabar els estudis de Batxillerat als EUA, es va convertir en l'encarregat del primer i en el maître del segon.

En acabar la temporada, Veitl va viatjar a Bèlgica per formar-se en cuina i va estar uns mesos treballant en un restaurant de dues estrelles Michelin. Més tard, va estudiar la carrera universitària d'Empresarials i Hostaleria a Suïssa, i ja el 2009 es va centrar en la gestió de l'hotel Vistabella juntament amb el seu germà René.

Prem per veure més contingut per a tu