Segueix-nos a les xarxes socials:

Apunyala un company de feina i el seu fill durant una discussió en una càrnia

Els Mossos detenen el presumpte autor que deixa l’home de més edat ferit molt greu i el jutge l’envia a presó

El dia 20 de maig al matí, els Mossos d’Esquadra van rebre un avís de l’hospital que un home estava ferit de molta gravetat després d’un apunyalament en una empresa càrnia de Les Preses. A banda, el seu fill que també hi treballa també va resultar ferit durant una discussió que s’hauria produït en aquesta companyia.

Arran dels fets, els Mossos d’Esquadra de la comissaria d’Olot van obrir una investigació i també van detenir a un home de 52 anys com a presumpte autor d’un delicte de lesions greus. L’home fins llavors no comptava amb antecedents policials.

La víctima de més edat va arribar a ingressar a la Unitat de Cures Intensives (UC) i sortosament, va poder superar les ferides, segons fonts policials. El motiu de la discussió no ha acabat transcendint però tot va començar de forma verbal i de cop, l’home va agafar un ganivet de la mateixa feina i li va clavar a l’home de més edat. També va agredir, lleument al fill.

Per la seva banda, el presumpte agressor va passar a disposició judicial al jutjat de guàrdia d’Olot i aquest el va enviar a presó provisional.

Registra't i no et perdis aquesta notícia!

Ajuda'ns a adaptar més el contingut a les teves preferències i aprofita els avantatges dels nostres usuaris registrats.

REGISTRA'T GRATIS

Si ja estàs registrat clica aquí.