Segueix-nos a les xarxes socials:

Banyoles dona el tret de sortida al campionat europeu Dragon Boat amb 765 atletes inscrits

Els organitzadors calculen que la cita tindrà un impacte econòmic de 800.000 euros a les comarques gironines

Banyoles dona el tret de sortida al campionat europeu Dragon Boat amb 765 atletes inscrits

Banyoles acull, des d’ahir i fins diumenge, el 14è Campionat Europeu de Nacions Dragon Boat. La cita, que inicialment s’havia de celebrar a Ucraïna, comptarà amb la participació de 765 atletes procedents de 10 països i 1.200 participants, que s’allotjaran a Banyoles, Girona i Lloret de Mar. Els organitzadors calculen que l’esdeveniment tindrà un impacte econòmic d’uns 800.000 euros a les comarques gironines.

Coincidint amb l’inici dels entrenaments, ahir elClub Natació Banyolesva acollir l’acte de presentació. El president de l’Associació Espanyola de Dragon Boat i president del comitè organitzador de DBanyoles‘22, Miquel Juncà, va assegurar que espera que «aquest esdeveniment marqui un abans i un després pel que fa a la popularizació d’aquest esport a Banyoles i al nostre país». Per la seva banda, el primer tinent d’alcalde i regidor d’Esports de lAjuntament de Banyoles, Jordi Congost, es va mostrar molt satisfet que la ciutat aculli per primera vegada el Campionat Europeu de Nacions Dragon Boat i va remarcar que «un esdeveniment com aquest reforça l’aposta per la internacionalització esportiva que des de l’ajuntament hem anat impulsant en els darrers anys».

A banda de les competicions, l’esdeveniment també comptarà amb una activitat per a empreses, on 300 persones de 12 corporacions gironines s’iniciaran en la pràctica del Dragon Boat. En solidaritat amb Ucraïna, l’organització destinarà una part de les participacions obtingudes a l’associació local de suport a aquest país: Visca Ucraïna. D’altra banda, durant l’esdeveniment hi haurà una competició d’equips formats només per dones que han estat afectades per càncer de mama, les BCS (Best Cancer Survivors).

Prem per veure més contingut per a tu