Lluc Quintana rep el premi al cuiner més sostenible
El cuiner Lluc Quintana, xef del restaurant Can Xapes de Cornellà del Terri, ha estat guardonat com a cuiner més sostenible de l’any 2022 en el marc del Gastronomic Fòrum que se celebra a Barcelona. El guardó al millor cuiner 2022 se’l va emportar Fran Aguado, del Mont-bar de Barcelona.
El de Quintana no ha estat, tanmateix, l’únic reconeixement a la cuina gironina. Durant la primera jornada del Fòrum, Arnau Casadevall, del restaurant Divinum de Girona, va aconseguir el premi Valrhona a les millors postres amb xocolata, mentre que Pau Jamàs, del Voramar de Portbou, va obtenir el Premi Sosa a les millors postres creatives.
Temes
Prem per veure més contingut per a tu
Més a Comarques
-
Diversos municipis del Gironès i la Selva superen els 50 litres de pluja
-
Les patronals del Ripollès reclamen un acord per al futur de la Vall de Núria: "Hi ha en perill molts llocs de treball"
-
Iniciativa pionera per garantir el relleu agrari a les explotacions de la Garrotxa
-
Sis detinguts a Girona per un frau de més de 7,5 milions a la Seguretat Social
Comentaris
Veure comentaris