gastronomia
Guardonen el cuiner barceloní Fermí Puig
Els Premis Nadal de Gastronomia, considerats els Oscar del sector, han guardonat en l'edició d'aquest any com a cuiner major de Catalunya el xef barceloní Fermí Puig, format als fogons d'El Bulli. Puig ha rebut també un reconeixement pel restaurant que ha apostat per preservar el patrimoni culinari català, l'establiment que dirigeix, Petit Comitè, juntament amb La Fonda Gaig, del xef Carles Gaig, i El Velòdrom, de Carles Abellan. El cuiner més internacional de Catalunya, Ferran Adrià, és el president d'honor d'aquests premis.
Prem per veure més contingut per a tu
Més a Cultura
-
Oques Grasses encén el Palau de Fires amb un directe explosiu
-
Amandine Beyer: «Per al violinista, interpretar Biber és com una marató»
-
Carlos Coronado dibuixa el paisatge de l’Empordanet amb «flamenc empordanès»
-
El Museu d'Art de Girona adquireix un fragment del retaule de Sant Feliu de principis del segle XVI
Comentaris
Veure comentaris