Segueix-nos a les xarxes socials:

La versió de Macbeth d'Àlex Rigola obrirà el Temporada Alta

L'edició d'enguany portarà una seixantena d'espectacles entre el 4 d'octubre i el 9 de desembre

Àlex Rigola i la seva versió de Macbeth inauguraran al Temporada Alta-Festival de Tardor de Catalunya, que se celebrarà a Girona i Salt (Girona) entre el 4 d'octubre i el 9 de desembre pròxims amb una programació de seixanta espectacles de teatre, dansa, música i espectacles familiars.

L'adaptació lliure de Rigola de l'obra de William Shakespeare, coproduïda pel Teatre Nacional de Catalunya, es veurà també a l'octubre al TNC i compta amb un repartiment encapçalat per Alícia Pérez i Joan Carreras.

L'espectacle de Rigola està produït per El Canal-Centre d'Arts Escèniques de Salt / Girona i inaugurarà també la nova seu d'aquest centre a la Factoria Cultural Coma-Cros de Salt.

El festival ha difós avui el seu avanç de programació i ha assegurat que "continuarà apostant per les grans produccions internacionals i pels autors catalans".

Temporada Alta ha programat també al llarg de dos mesos i mig muntatges com "Dubte", amb Rosa Maria Sardà i Ramon Madaula, "L'habitació blava", de David Hare, "Incendis", dirigida per Oriol Broggi, "Forever Young ", de Tricicle, o" Splenda ", del Mag Lari, entre d'altres.

Prem per veure més contingut per a tu