Segueix-nos a les xarxes socials:

"La Comanda" té un itinerari que agrupa vint comarques gironines

Enric Crespi, banyolí d'adopció, resol un misteri clerical en aquesta nova novel·la de ciència ficció

"La Comanda" té un itinerari que agrupa vint comarques gironinesdiari de girona

El relat del llibre La Comanda, d'Enric Crespi, transcorre en més de vint poblacions de les comarques gironines que es converteixen en l'escenari d'una trama que barreja misteri i ciència ficció i que s'inspira en les històries cavalleresques.

La Comanda combina la literatura d'ambientació medieval amb la recuperació del gènere en català de la ciència-ficció, del qual el màxim exponent és Chrétien de Troyes, amb l'obra El cavaller de la carreta (1176-1181).

Els protagonistes de l'obra de Crespi són dos companys: un excavaller reconvertit a frare i un home d'armes. Junts faran un viatge arreu de les comarques gironines per buscar la resposta a un misteri que inquieta les autoritats eclesiàstiques. En aquest punt, la novel·la fusiona els relats cavallerescos amb la ciència-ficció.

Enric Crespi, banyolí d'adopció, és mitòleg i medievalista, i estudiós de la qüestió del graal des d'una òptica multidisciplinària.

Publica la seva primera novel·la amb el suport del Patronat de ?Turisme de la Costa Brava i la ?Diputació de Girona, que el consideren "un del millors autors de ficció catalana que viuen en un volgut anonimat".

Prem per veure més contingut per a tu