Segueix-nos a les xarxes socials:

Temporada Alta convoca un fòrum d'inversió industrial de les arts escèniques

El festival Temporada Alta ha convocat per al proper 28 de novembre al Teatre Municipal de Girona una trobada entre inversos i creadors d'espectacles, per tal que aquests segons puguin dur a terme les seves idees a partir del capital aportat pels primers.

El Fòrum d'Inversió de la Indústria de les Arts Escèniques, coorganitzat pel festival i Seed&Click (xarxa privada d'inversors associada a una plataforma de crowdfunding), rebrà a les 11 del matí emprenedors del sector que presentaran els seus projectes empresarials davant de públic, inversors i els membres del jurat que atorgarà el premi a la "proposta més innovadora". El termini d'inscripcions finalitza el 14 de novembre.

L'objectiu de l'esdeveniment és detectar nous talents que basen les seves startups en la indústria del teatre, la dansa o el circ.

Els projectes finalistes presentaran les seves propostes en format elevator pitch: cada un d'ells disposa d'un màxim de 10 minuts per destacar les línies generals i els punts forts del seu projecte.

Tots els assistents podran gaudir d'una sessió de networking amb inversors i professionals.

Prem per veure més contingut per a tu