Segueix-nos a les xarxes socials:

Katy Perry dóna a Barcelona el tret de sortida de la gira europea "Prism"

La cantant nord-americana Katy Perry inicia avui al Palau Sant Jordi de Barcelona la seva gira europea, dins del Prismatic World Tour, de presentació del seu últim àlbum, Prism.

L'artista arriba a Barcelona, la seva única escala a Espanya, després del parèntesi que va fer fa uns dies de la seva gira mundial per actuar a la mitja part de la Super Bowl, amb la qual s'ha convertit en un fenomen de masses televisiu.

El llançament a l'octubre del 2013 del seu àlbum Prism va posar Katy Perry a l'òrbita de grans estrelles com Madonna, Lady Gaga o Beyoncé. Prism va ser directament número 1 a iTunes a 97 països i va convertir a la cantant de Santa Barbara en l'artista femenina amb més vendes als Estats Units en la seva primera setmana.

Al concert de Barcelona no hi faltaran els vestits de Cavalli, ?Mos?chino o Valentino, espectaculars vols i trucs de màgia, poder lumínic i animació en 3D.

Fins avui, la gira mundial de Katy Perry ha estat seguida per prop d'un milió i mig d'espectadors entregats i ha recaptat, segons algunes fonts, més de 120 milions d'euros. La cantant viu un moment molt dolç de la seva carrera amb reconeixements diversos com el nomenament d'ambaixadora d'Unicef.

Prem per veure més contingut per a tu