Segueix-nos a les xarxes socials:

Blanes lliura els premis del 29è Concurs de Murals de Sant Jordi

Blanes lliura els premis del 29è Concurs de Murals de Sant Jordiajuntament de blanes

Ahir al migdia es va fer el lliurament de premis del 29è Concurs de Murals al Carrer de Sant Jordi.

L'alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez, i el primer tinent d'alcalde i regidor de Cultura i Festes, Quim Torrecillas, van ser els encarregats d'encapçalar l'acte, acompanyats de la regidora Dolors Rubio i dos dels membres del jurat del concurs: Esteban Maroto, dibuixant i il·lustrador, i Teresa Baltrons, de l'Àrea de Cultura i Festes. Per la seva banda, l'escriptor i historiador local Aitor Roger va actuar com a mestre de cerimònies.

Un grup de 6 alumnes de l'Escola Quatre Vents es va endur el primer premi en la categoria A (de 8 a 10 anys). Un altre equip de la mateixa escola va guanyar també el primer premi en la categoria B (11 i 12 anys). L'Escola Joaquim Ruyra i Sa Forcanera també van tenir grups guardonats, en el segon premi de la categoria A i en l'accèssit de la categoria B, respectivament.

Els obsequis van consistir en diversos lots amb productes per pintar i dibuixar cedits per l'empresa Alpino, que des de fa cinc anys col·labora en el certamen cedint el material de pintura per realitzar els murals.

Abans i després del lliurament de premis, el públic va poder gaudir de la música que van oferir dues formacions musicals: la Bandeta i la Mini Bandeta de l'Escola de Música del Col·legi Santa Maria.

Prem per veure més contingut per a tu