Segueix-nos a les xarxes socials:

Publiquen la biografia del grup Déu n'hi Duo

Un llibre recull les tres dècades de vida del duet garrotxí i el seu cançoner de protesta amb humor

Publiquen la biografia del grup Déu n'hi Duox.v.

Llibres de Batet publica la biografia del grup garrotxí Déu n'hi Duo. Es tracta d'un duet nascut el 1979 i que durant dècades ha fet música i lletres per fer riure i per criticar per provocar una reflexió. Està format pels músics Carles Fontfreda i Toni Vesper Brossa.

Es caracteritza per un ús del dialecte garrotxí i per una proposta musical atípica. Fan cançons de protesta referents a la societat consumista. Les seves cançons sempre estan inspirades amb situacions i gent la Garrotxa i Olot, però com que els personatges són universals, quan fan un concert agraden a tot arreu. Carles Fontfreda explica: «A Barcelona quan escolten la primera cançó es pregunten què diuen, però a la tercera ja riuen».

La seva cançó Aulot é molt verd es va convertir en un himne festiu, quan va ser usada en la Torinada de la Festa Major d'Olot.

El llibre porta per títol Deu n'hi Duo... I encara gràcies. Ha estat escrit pel periodista Joan Oller, el qual s'ha basat en una llarga entrevista amb el duet. També incorpora les impressions de musicòlegs, com Xavier Ruscalleda i Xevi Planas

.

El llibre inclou un disc compacte amb tres dels títols més representatius i un document visual amb enregistraments inèdits de diversos concerts i assaigs de la seva carrera. Faran una presentació el 5 de novembre, a les 7 de la tarda, a la sala Torín d'Olot. Els acompanyarà la Principal de Salarsa.

Prem per veure més contingut per a tu