Segueix-nos a les xarxes socials:

Bosch: Les contraindicacions de la placa

mazon estrena els nous casos del policia creat per Michael Connelly

Basada en les excel·lents novel·les de Michael Connelly, Bosch ha obert la seva tercera temporada reivindicant-se com una de les millors sèries policíaques en emissió. Ja no només perquè sap fer justícia als llibres, sinó perquè ofereix un retrat de la tasca policial en general, i de Los Angeles en concret, que defuig qualsevol sublimació.

Harry Bosch no és el típic agent de la llei que acostumem a veure en cinema o televisió. Traumatitzat per la violenta mort de la seva mare, investiga casos particularment tèrbols que l´emmirallen amb el seu passat i topen amb la metodologia dels seus companys de professió. Però és que, a més, les seves desventures van molt més enllà: per un costat, perquè la sèrie s´entreté molt més del previst a descriure la difícil gestió de les seves decisions emocionals; i per l´altra, perquè és tant una descripció del personatge principal com una precisa radiografia de la ciutat de Los Angeles, gairebé un purgatori on la violència és latent a cada cantonada.

Bosch, que ha estat sèrie després de ser votada pels usuaris d´Amazon que havien vist el seu (esplèndid) pilot, és un petit miracle televisiu pel seu hiperrealisme, poc comú pel que té d´epidèrmic, i també per la seva frontalitat a l´hora de tractar casos i temes escabrosos. No hi ha desassossec després de veure´n un episodi, sinó una sensació creixent d´incomoditat que t´apropa amb eficàcia a la complexa personalitat del protagonista. El pilar fonamental de la sèrie és, per descomptat, l´actor Titus Welliver, absolutament extraordinari en la pell d´un policia que arriba a semblar-nos tan ambivalent com aquells que pretén atrapar. El seu costat, grans secundaris com Lance Reddick (que sempre associarem al seu memorable personatge a Fringe), Jamie Hector, Amy Aquino, Madison Lintz i Troy Evans. Els fans, a més, hem començat a veure la tercera temporada amb una bona notícia: Amazon ja l´ha renovat per a una quarta. Ara només falta que se´n parli tant com es mereix.

Prem per veure més contingut per a tu