Segueix-nos a les xarxes socials:

El centre d'art de la muntanya de Sant Julià de Ramis busca personal per obrir al juny

Els promotors tenen previst presentar la faraònica obra a la premsa el proper 4 de maig. Estan contractant treballadors de diferents sectors

El centre d'art de la muntanya de Sant Julià de Ramis busca personal per obrir al junymarc martí

«Des de la Fortalesa de Sant Julià de Ramis estem buscant personal, amb formació i experiència en el sector mínim de 2 anys i idiomes per nova incorporació al juny per obertura d'hotel i restaurants: Maître, cuiners, cambrers, sommelier, cambrers de pisos. Si hi esteu interessats o teniu contactes que poden estar-hi, cal enviar carta motivació i CV català amb foto a rrhh@hotelsantsmetges.com».

Aquesta és només la crida de contractació de personal per als restaurant i hotel. Se n'han fet també del sector de la jardineria i de la recepció, amb l'ajuda de l'Ajuntament de Sant Julià de Ramis, que contribueix a la distribució dels anuncis.

I és que el monumental centre d'art i hotel que s'ha construït al cim de la muntanya de Sant Julià de Ramis té previst obrir el mes de juny i estar a ple rendiment a l'estiu. La intenció és convocar la premsa el proper 4 de maig i presentar una obra que firma l'equip d'arquitectes Fuses i Viader, els mateixos de la reforma de l'edifici de la Generalitat a Girona.

Com va avançar Diari de Girona, el complex tindrà un hotel de luxe de 15 habitacions a mil euros la nit, equipat amb un heliport.

A més, hi haurà un segon restaurant de caire més popular, amb un menú de 15 euros, obert als visitants del centre d'art propiament dit, un centre amb sales permanents reservades a la joiera Elsa Peretti, dissenyadora de la firma Tiffany, i amb altres sales d'exposicions.

Un ampli aparcament exterior i una sala d'actes amb capacitat per a 300 persones són altres peces d'un complex que per a l'alcalde de Sant Julià de Ramis, Marc Puigtió, «està molt i molt bé i servirà per situar Sant Julià al mapa del món».

Puigtió, que es va trobar el projecte ja en dansa quan va accedir a l'alcaldia el 2015, assegura que aquest és un projecte «increïble» i fet «amb molt bon gust i bon criteri».

Un projecte de Ramon López

El promotor de l'obra és el joier barceloní Ramon López, productor dels dissenys d'Elsa Peretti per a la firma Tiffany, que ha preferit mantenir-se a l'anonimat i en cap moment han permès l'accés de la premsa a la fortalesa en obres. L'obra té un cost estimat d'uns 14 milions i compta amb la supervisió de la Comissió del Patrimoni Cultural de Girona.

Prem per veure més contingut per a tu