Segueix-nos a les xarxes socials:

Elisma presenta el seu tercer treball discogràfic i una gira que passa per La Mirona

La formació posa a la venda nous productes de marxandatge entre els quals s'hi troba un vinil del seu últim treball amb una cançó exclusiva

Elisma presenta el seu tercer treball discogràfic i una gira que passa per La Mirona

La formació Elisma publica el seu tercer treball discogràfic, Somos Nosotros Los Que Hacemos Rock, a l'hora que presenten una nova gira i treuen a la venda nous producters de marxandatge.

El grup gironí de rock ha volgut agrair a les gairbé 160 persones que van col·laborar a través de la campanya de "crowdfunding" de Verkami per finançar part del nou projecte que han presentat.

En aquesta ocasió, a banda del format habitual en CD tant del seu nou disc, Somos Nosotros, com dels dos treballs anteriors, Andar i Mundo Inmundo, el producte estrella que han posat a la venda és un vinil. Es tracta d'una edició limitada de 300 unitats que, de les 11 cançons que conté, una és totalment exclusiva per a aquest format.

Elisma ha aprofitat per anunciar una nova gira que, encara amb algunes dates per confirmar, passarà per La Mirona demà, 11 de maig, acompanyats de Mamá Ladilla.

Prem per veure més contingut per a tu