Segueix-nos a les xarxes socials:

Temporada Alta ja ha venut gairebé 15.000 entrades

El Festival posa a la venda entrades per a quatre noves funcions: L'omissió de la família Coleman, Immortal, El Petit Príncep i Liov

Temporada Alta ja ha venut gairebé 15.000 entrades

El Festival Temporada Alta, que arrenca el proper 5 d'octubre, ja ha venut gairebé 15.000 entrades de les prop de 50.000 que ha posat a disposició del públic. En concret han estat 14.782, la gran majoria comprades a través d'internet, tot i que des de l'organització destaquen la bona afluència de públic en els punts de venda presencials, que s'han habilitat als teatres municipals de Salt (Gironès) i Girona.

Per tal de poder oferir entrades amb bona visibilitat dels espectacles més sol·licitats, el Festival ha intentat cobrir aquesta demanda el més aviat possible posant a la venda entrades per a quatre noves funcions: L'omissió de la família Coleman, Immortal, El Petit Príncep i Liov. Els espectadors que vulguin assistir en alguna d'aquestes quatre representacions podran comprar la seva entrada a partir d'aquest divendres.

Temporada Alta centrarà la seva 27a edició en projectar "100 mirades diferents sobre temes socials i personals", tal com ha detallat el director del festival, Salvador Sunyer. Entre els temes que es tractaran hi ha la llibertat d'expressió, el feminisme, els límits de la premsa o la protesta sindicalista com a aspectes més socials.

En aquesta línia, Sunyer ha precisat que no es tractaran com a "manifestos polítics", sinó que els muntatges oferiran reflexions i anàlisis "des de la distància" i perspectiva. El festival, però, també compta amb creacions que parlen de sensacions més personals com ara la mort o una obra, 'Uncanny Valley', que planteja la relació entre humans i els robots.

Dels 98 espectacles programats, 58 són d'autoria catalana i una vintena són produccions internacionals provinents de 12 països diferents. El festival, que arrencarà el 5 d'octubre i s'allargarà fins al 10 de desembre, comptarà amb obres com 'Requiem for L' en què el coreògraf Alain Platel explora les diferents dimensions de la mort.

Prem per veure més contingut per a tu