Segueix-nos a les xarxes socials:

El Teatre de Salt acollirà «El chico de la última fila» i «La dansa de la venjança»

«Travy», amb direcció d'Oriol Pla, i «Immoral», de Bruno Oro, també es veuran a la nova temporada. S'han programat dos espectacles infantils

El Teatre de Salt acollirà «El chico de la última fila» i «La dansa de la venjança»Anna Fàbrega

El Teatre de Salt va presentar ahir la seva nova temporada, que inclourà un cicle d'obres catalanes de primer nivell denominat Els grans noms de l'escena a prop teu, entre les quals figuraran les estrenes a Girona de les últimes produccions de Sergi López i de Laia Marull.

El chico de la última fila és la peça protagonitzada per López i Míriam Iscla, que arribarà a aquesta sala després de fer temporada a la Beckett de Barcelona amb un text que li va valer al seu autor, Juan Mayorga, el premi Max 2008 al millor guió original.

L'altre debut a Girona serà el de La dansa de la venjança, amb Laia Marull i Pablo Derqui, una obra que com la de López i Iscla encara no s'ha estrenat i ho farà a la Villarroel de la capital catalana.

Les altres produccions que conformen aquest cicle són Travy, amb direcció d'Oriol Pla; Immortal, de Bruno Oro; El metge de Lampedusa, de Xicu Masó, que recupera així un èxit de la temporada.

Completen la cartellera Per si no ens tornem a veure, interpretada per Anna Legares i Edgar Martínez; i Kassandra, de Sergio Blanco i amb Sergi Belbel, i Fairfly, premi Max al millor espectacle revelació de 2018.

S'hi sumen dues propostes per a públic familiar com són Tenors, de la companyia Illuminati i El comediant, de Cascai Teatre.

Un total de 20 propostes per a tot tipus de públics i de diversos gèneres (teatre, música, comèdia o circ) conformen la programació del Teatre de Salt pel primer semestre del 2019.

D'altra banda, el projecte de la Fundació La Ciutat Invisible iniciat a Temporada Alta continua de gener a juny al Teatre de Salt. L'objectiu és promoure l'intercanvi entre estudiants, professors i professionals de les arts escèniques per tal que els alumnes de Salt pugin viure el teatre. Es programarà l'espectacle Tut-turutut la princesa! de la companyia La Bleda per a les escoles en 6 funcions.

Prem per veure més contingut per a tu