Segueix-nos a les xarxes socials:

Quant cobra Rosalía per un concert?

L'estrella que tots els festivals es disputen permet conèixer el seu catxet en ser contractada per un ajuntament

Quant cobra Rosalía per un concert?

L'Ajuntament de Còrdova pagarà un total de 217.800 euros pel concert de Rosalía a la Nit Blanca del Flamenc, el dia 15 de juny a la Plaça de Bous amb entrades gratuïtes per invitacions, en un contracte que inclou la il·luminació, el so, el vídeo, la seguretat, la neteja, els porters, les assegurances, la producció i la memòria cau de l'artista, després d'aprovar-en aquesta jornada a la Junta de Govern Local.

En roda de premsa, la tinent d'alcalde delegada d'Hisenda, Alba Doblas (IU), ha recordat que les entrades seran per invitacions nominatives, que es posaran a disposició del públic la setmana que ve a les taquilles de la plaça de toros, pendent de si s'habiliten altres espais, com un portal d'Internet, tot això per a un aforament d'unes 10.000 persones.

Cal assenyalar que la productora Riff és l'encarregada d'aquesta cita, que començarà a les 0,00 hores. Mentrestant, al Teatre de La Axerquía s'instal·laran pantalles per seguir el concert en directe. El pressupost total aprovat per a la Nit Blanca del Flamenco ascendeix a 357.761 euros.

D'altra banda, s'ha donat el vistiplau al projecte de 'Cultura en Xarxa', a desenvolupar en diferents barris de la ciutat durant aquest any, així com la setena edició de l'exposició de ceràmica creativa 'Pàgines de Fang', amb 10.575 euros, entre altres punts.

Prem per veure més contingut per a tu