Segueix-nos a les xarxes socials:

El Museu del Cinema obre virtualment les seves portes en els dies del confinament

S'ha impulsat la iniciativa «La cultura no s'atura» a les xarxes per veure la sèrie «La Llum del cinema» i els «millors finals» cinematogràfics

El Museu del Cinema obre virtualment les seves portes en els dies del confinamentDiari de Girona

El Museu del Cinema de Girona, com la majoria d'establiments, està tancat a causa del confinament pel coronavirus, però ha emès un comunicat anunciant la iniciativa «La cultura no s'atura» per mantenir la seva activitat, de manera virtual, a través de les xarxes socials. En aquest sentit, cada dia està difonent a través d'aquestes plataformes digitals (Instagram, Twitter i Facebook) diversos clips de vídeo perquè els ciutadans puguin accedir a alguns continguts que el museu ofereix habitualment.

Els arxius audiovisuals mostren una sèrie de peces de la seva col·lecció cinematogràfica, també fragments dels «millors finals» de la història del cinema a la secció «Finals mentre esperem el FINAL» i recomanacions de materials per veure en família. Així, es pot gaudir dia a dia de la sèrie La Llum del Cinema, exposada al museu amb un total de 24 objectes i que va estar produïda per la productora barcelonina BeNeCé, Televisió de Catalunya i el Museu del Cinema l'any 2008.

La iniciativa està en la línia que han emprès molts centres i equipaments culturals amb la qual es pretén difondre continguts culturals per a tothom que es veu obligat a quedar-se a casa.

Es mantenen les classes virtuals

De la mateixa manera, el museu ha informat el professorat i els docents dels centres educatius sobre els recursos que poden utilitzar a distància amb els seus alumnes, de manera virtual i gratuïta, per mantenir certa normalitat a les seves lliçons artístiques i cinematogràfiques. Per exemple, sobre la possibilitat de veure moltes pel·lícules a l'aplicació EBiblio.

Prem per veure més contingut per a tu