Segueix-nos a les xarxes socials:

Temporada Alta ven en un dia més del 40% de les entrades

El festival gironí ven 6.824 localitats i anuncia quatre noves funcions per a tres dels seus espectacles · Quatre representacions van exhaurir ahir l'aforament disponible

Cues en el primer dia de venda d'entrades de Temporada Alta

17

El festival Temporada Alta. Tal com va informar ahir l'organització de la cita cultural, aquesta xifra representa un 42% de les 16.250 localitats que hi haurà disponibles enguany. L'any passat, al mateix dia, s'havien venut el 30% de les entrades. Cal tenir en compte que, a causa de les restriccions obligades per la Covid-19 amb la consegüent reducció de l'aforament, la xifra d'entrades que s'han posat a la venda enguany és de 37.484 menys que l'any passat, amb 53.734 localitats.

Molly Bloom de Jan Lawers i la Need Company, Tiburón de Lagartijas tiradas al sol, Inventions de Mal Pelo i Què més vivia en aquell lloc, tret de nosaltres? de La filla del capità van ser ahir els primers espectacles a exhaurir totes les entrades que s'havien posat a la venda. Bitò Produccions, responsable de l'organització del festival de tardor, va informar ahir a la tarda que el primer dia de venda d'entrades va transcorre «sense incidències importants» si bé a primera hora del matí hi va haver un pic de demanda lleugerament superior a l'any passat. Durant les dues primeres hores del matí, es van vendre 400 entrades més respecte a l'any passat, tot i que amb el pas de les hores la venda es va anar estabilitzant.

Des de les 9 del matí, al Teatre Municipal de Girona, hi va haver instal·lat un sistema de venda simultània i amb gestió de torn oberta fins a les 3 del migdia. Aquestes 6 hores d'assessorament i venda d'entrades intensiva van tenir «una bona acollida per part del públic que l'utilitza», atès que permet reduir el temps d'espera i les cues per adquirir les entrades. El festival destaca que no obstant això, la venda a través del canal d'internet segueix enguany a l'alça com en els darrers anys.

Quatre noves funcions

Per intentar donar resposta a la gran demanda d'entrades, Temporada Alta va anunciar ahir quatre noves funcions de tres dels espectacles programats. Concretament, s'ha programat una nova funció de l'obra Eva contra Eva -el dijous 29 d'octubre a 2/4 de 10 de la nit al Teatre Municipal de Girona- i una nova funció d' Els Brugarol, de Ramon Madaula -el dissabte 24 d'octubre a 2/4 de 9 del vespre al Teatre de Salt-. Així mateix, hi haurà dues representacions més de l'espectacle familiar Les aventures del lleó vergonyós d'El Pot Petit el dissabte 31 d'octubre a les 12 del migdia i a les 4 de la tarda també al Teatre de Salt.

Aquestes noves funcions se sumen a les ja anunciades el passat dimecres dels espectacles Bouvetøya de Julio Manrique, La gavina d'Àlex Rigola, T'estimo si he begut de David Selvas i Empar Moliner, Teatro Amazonas d'Azkona & Toloza, Corpus de Xavier Bovés, Molly Bloom de Jan Lauwers i Viviane De Muynck, 53 diumenges de Cesc Gay i Història d'un senglar de Gabriel Calderón.

Per reivindicar el valor de la cultura en temps de pandèmia, el veterà festival gironí ha elaborat per a aquesta edició un exhaustiu protocol de seguretat per a totes les seves funcions. A banda de reduir notablement el nombre d'espectacles i els aforaments dels espais, entre funció i funció, els espais seran desinfectats.a

Prem per veure més contingut per a tu