Segueix-nos a les xarxes socials:

El Black Music Festival estendrà l'edició de 2021 al llarg de tot l'any

Snarky Puppy, Ben L'Oncle Soul i Las Karamba són alguns dels primers artistes confirmats

El Black Music Festival estendrà l'edició de 2021 al llarg de tot l'anyddg

El Black Music Festival celebrarà el 2021 una edició que s´allargarà molt més enllà de l´habitual. Davant un any que es preveu «incert i complicat pels festivals», l´organització ha decidit esponjar la seva activitat per «garantir» una programació similar a la d´edicions anteriors i que tots els concerts segueixin les mesures de seguretat pertinents. La cita arrencarà al març, com sempre, i programarà concerts i activitats fins a final d´any. Així, per exemple, els nord-americans Snarky Puppy, caps de cartell destacats, actuaran a l´Auditori de Girona a l´agost. Altres artistes que el Black Music Festival Edició Especial va confirmar ahir són el francès Ben L´Oncle Soul i també els catalans Lágrimas de Sangre i Las Karamba.

En realitat es tracta dels artistes que ja havien d´actuar enguany al festival, que pocs dies després d´arrencar es va veure obligat a cancel·lar les actuacions previstes a conseqüència del confinament i l´estat d´alarma decretat. Per aquest motiu, el festival gironí s´ha proposat «garantir una programació el més semblant possible» a les edicions precedents, és a dir, que pugui presentar artistes internacionals i locals la presència dels quals no es vegi compromesa per la pandèmia.

Entre els artistes ja confirmats també destaquen la vocalista Koko-Jean amb The Tonics i Dani Nel·lo, La Sra Tomasa i Aiala i Mònica Green. Les entrades pels primers artistes anunciats es van posar a la venda ahir mateix a través del portal web del festival.

La direcció del festival remarca que aquesta és una situació «excepcional» i que per tant, en futures edicions el Black Music Festival tornarà a les seves dates i programacions habituals.

Prem per veure més contingut per a tu