Segueix-nos a les xarxes socials:

L’actuació de l’Orquestra Di-Versiones, dissabte al vespre.JÚLIA TERMES

Diverland es consolida i torna a penjar el cartell de «sold out»

El festival, de la mà de l’Orquestra Di-Versiones i la productora U98, reuneix 2.500 persones al càmping Internacional de Calonge per acomiadar l’estiu

Només tres setmanes després de tenyir de peach la platja de Sant Antoni amb més de 20.000 persones entregades a la causa, l’Orquestra Di-Versiones ja assaboreix l’èxit d’una altra fita abans d’acomiadar la temporada: Diverland, o com ells mateixos anomenen, «ciudad de diversiones».

El festival, coorganitzat amb la productora U98 i el càmping Sènia Internacional, ha aconseguit reunir 2.500 persones al càmping Internacional de Calonge durant tot el cap de setmana, en la quarta edició d’una cita que torna a penjar el cartell de 'sold out' i que té com a objectiu fer una mirada nostàlgica als anys 80, els de joventut i adolescència dels membres de la banda i molts dels seus seguidors.

Diverland va obrir les portes divendres al vespre i fins ahir a la tarda van pujar a l’escenari Litus 3, Di-Versiones (com a plat fort), Big Mouthers, Joan Colomo i la Radiofórmula, la txaranga Bufatramuntana i Pelukass. Una de les novetats d’aquesta edició va ser el Guateque Fluor Party, una festa dels anys 80 a la platja amb colors cridaners. Més enllà de la música, un altre dels atractius d’aquest any va ser la presència d’una reproducció del mític Delorean de Regreso al futuro, o l’actuació d’un grup de ball que va recrear les batalles de A todo break del programa Tocata de TVE. A més també hi va haver un taller de ball per recrear John Travolta i Uma Thurman a Pulp Fiction, tallers de circ i braçalets, i la presència d’un trenet que va recórrer tota la instal·lació. També es van programar activitats com el Frikibingo i la Diver-paella, que ahir va tancar la celebració. «L’objectiu és que la gent desconnecti i s’oblidi dels maldecaps», va assenyalar el director de la productora i segell discogràfic U98, Jordi Puig, que va confessar que «se’m cau la llagrimeta quan aconseguim que el públic sigui feliç». Amb tot, va assegurar que Diverland «ha arribat per quedar-se».

Registra't i no et perdis aquesta notícia!

Ajuda'ns a adaptar més el contingut a les teves preferències i aprofita els avantatges dels nostres usuaris registrats.

REGISTRA'T GRATIS

Si ja estàs registrat clica aquí.