Segueix-nos a les xarxes socials:

Bon Preu construeix un Esclat a Olot amb una inversió de 10MEUR

El nou establiment, el més gran ubicat a la Garrotxa, obrirà a principis de 2016 i donarà feina directa a 70 persones

Bon Preu construeix un Esclat a Olot amb una inversió de 10MEURgrup bonpreu

El Grup Bon Preu ha iniciat la construcció d'un nou hipermercat Esclat al barri del Pla de Baix d'Olot. Segons va informar el grup, el nou establiment, situat molt a prop del nou hospital comarcal i del camp municipal de futbol, serà el més gran ubicat a la Garrotxa i tindrà una superfície de quasi 3.000 metres quadrats. A més, disposarà d'un aparcament per a 417 cotxes. En total, suposarà una inversió aproximada de 10 milions d'euros i s'espera inaugurar a principis de l'any 2016.

En paral·lel, el nou equipament comercial donarà feina directa a unes 70 persones, a banda dels llocs de treball indirectes a través de la contractació d'empreses per a la construcció del nou establiment i després pels serveis de manteniment de l'equipament.

El nou Esclat d'Olot disposarà de les seccions de productes frescos i es podran trobar també una gran varietat de productes de marques comercials i comptarà amb un especial assortiment de productes de proximitat de qualitat.

L'empresa té ara a Olot un supermercat Bon Preu, que dóna feina a 38 treballadors.

El Grup Bon Preu, propietari de Bonpreu, Esclat i EsclatOil, té previst facturar enguany uns 1.000 milions d'euros. Estimen aquestes xires a causa de la "satisfacció que els nostres models d'establiment, Bonpreu i Esclat, generen en el consumidor i a l'alta competitivitat en els preus".

Prem per veure més contingut per a tu