Segueix-nos a les xarxes socials:

Les cinc cases més cares de la Costa Brava

Localitzem propietats exclusives que es venen per més de 10 milions d'euros

Les cinc cases més cares de la Costa Brava

El sector immobiliari de luxe viu un bon moment a casa nostra. Aquest diari ha rastrejat les ofertes dels principals portals immobiliaris i de les agències dedicades a la venda de cases exclusives i hem localitzat les cases més cares de la Costa Brava, aquelles que costen més de 10 milions d'euros. Les trobem a Sant Feliu de Guíxols, Begur, Platja d'Aro i Tossa de Mar. Probablement, qui opti a comprar-les no necessiti una hipoteca, però si es donés el cas haurien de desembutxacar una quota mensual estratosfèrica: Com a mínim 27.000 euros mensuals si financessin el 70% del cost de la casa en un préstec a 30 anys.

1. Casa a Sant Feliu de Guíxols - 16 milions d´euros

Espectacular xalet en primera línia de mar A l´exclusiva urbanització de Punta Brava, a Sant Feliu de Guíxols, hi trobem aquesta espectacular casa de prop de mil metres quadrats. Té 11 habitacions, 12 banys, un celler, una zona d´spa i piscina. La parcel·la de 2.100 metres quadrats és una gran balconada sobre el Mediterrani.

2. Mansió a Sant Feliu de Guíxols

Espectacular mansió prop del centre urbà de Sant Feliu de Guíxols. La casa principal compta amb 481 m² construïts i 8 habitacions. Disposa d´una gran piscina i d´un ampli jardí amb vistes al mar. Fa un any estava a la venda per 11 milions d'euros, tot i que en l'actualitat els portals immobiliaris que la comercialitzen posen "preu a consultar"

3. Xalet de luxe la cala d'Aigufreda (Begur) - 10,2 milions d´euros

Disposa d´una casa principal amb 2.000 m2 de terreny i 472 m2 de construcció i d´un annex per convidats de 208 m2 amb cuina, menjador i 1 bany. Té garatge per 4 cotxes, piscina i vestidors. El venedor destaca que la normativa permet fer una ampliació i construir una altra piscina.

4. Port Salvi - Puntabrava (Sant Feliu de Guíxols) - 10 milions d´euros

Casa de 800 m² i 10 habitacions amb unes vistes impressionants sobre el Mediterrani. Una finca en una de les zones més exclusives de la Costa Brava Sud situada a uns 10 minuts en cotxe del Passeig del Mar de Sant Feliu de Guíxols.

5. Casa a Platja d'Aro

És probablement la casa més vella de les que ha entrat en aquesta exclusiva llista. Es tracta d'un immoble de 720 metres quadrats i 11 habitacions situat en un dels millors punts de Platja d'Aro, molt a prop de Sa Conca, la Cala Rovira i la Cala del Pi.

Prem per veure més contingut per a tu