Segueix-nos a les xarxes socials:

CaixaBank llança un servei d'assessorament digital en fons d'inversió

CaixaBank ha llançat un servei d'assessorament digital en fons d'inversió, denominat Smart Money, que permet als clients de l'entitat obtenir recomanacions d'inversió personalitzades i gestionar la seva cartera des de la plataforma en línia del banc, que aspira a incrementar un 25% el seu patrimoni sota gestió discrecional de cara a finals d'any.

Aquesta nova funcionalitat complementa els serveis ja oferts per l'entitat catalana, que confia a aconseguir els 20.000 milions d'euros de patrimoni sota gestió discrecional a la fi del 2018, des dels 16.000 milions d'euros actuals.

El nou servei, estrictament digital i que s'adapta als requisits de MiFid II, permetrà als seus usuaris accedir a diferents mercats i actius a través de carteres gestionades, que estaran vehiculades a través de 10 fons d'inversió, vuit dels quals repliquen el mercat a través de futurs i ETFs. El rebalanç del pes dels fons en la cartera d'inversió dels clients s'efectuarà en un màxim de fins a sis mesos, segons va explicar l'entitat.

Per utilitzar aquest robo-advisor, els clients hauran de respondre una sèrie de preguntes senzilles perquè l'entitat conegui quina és la recomanació més adequada als seus objectius i tolerància al risc. Una vegada realitzada la contractació, l'usuari pot fer un seguiment de la cartera a través de la plataforma web del banc.

Smart Money exigeix una inversió mínima de 1.000 euros i compta amb una comissió del 0,6%, mentre que el cost total per al client (TER) no supera l'1%.

Prem per veure més contingut per a tu