El Forum Carlemany va reconèixer dijous Sor Lucía Caram amb el Falcó de Carlemany, que distingeix aquells ciutadans o entitats que amb la seva dedicació han tirat endavant un projecte cívic i social que ha contribuït a la dinamització i al progrés col·lectiu. Caram, que ha impulsat el programa Invulnerables, on es treballa per trencar el cercle de la pobresa i promoure la igualtat d'oportunitats, donant suport a les necessitats dels infants i de les seves famílies.

Des del Fòrum Carlemany, així mateix, es va nomenar enguany el periodista Antoni Bassas com a soci d'honor de l'entitat, per haver defensat en la seva trajectòria professional els valors i els principis que comparteix el Fòrum..

En l'acte, que va comptar amb el patroni de l'Obra Social La Caixa i es va oficiar a l'Hotel AC Palau de Bellavista de Girona, es va celebrar el 15è aniversari de l'entitat, que presideix Francesc Bosch. Va servir per presentar el llibre 15 anys de compromís empresarial de Fòrum Carlemany, de l'editorial Gavarres. La presentació va anar a càrrec de l'exalcalde de Girona i doctor en història Joaquim Nadal, qui és l'autor del pròleg.

El Fòrum Carlemany és una associació sense ànim de lucre que va néixer a Girona el 2003. En formen part 75 empreses i hi participen més de 370 professionals. El seu objectiu és crear un espai idoni en què les empreses comparteixin inquietuds, coneixements i experiències que afavoreixin la seva millora contínua per assolir l'excel·lència en la seva gestió.