Segueix-nos a les xarxes socials:

Els accionistes de DIA accepten l'OPA del magnat rus Mijaíl Fridman

El propietari de LetterOne ofereix una ampliació de capital de 500 milions

Els accionistes de DIA accepten l'OPA del magnat rus Mijaíl Fridman

Els accionistes de DIA han acceptat l'oferta d'OPA del magnat rus Mijaíl Fridman, que ofereix pagar 0,67 euros per acció i una ampliació de capital de 500 milions d'euros. L'oferta, formulada per L1R Invest Holdings, una societat propietat del grup Letter One de Fridman i que actualment controla el 29% del capital de DIA.

Amb aquesta opció, deixaria de tenir efecte el pacte entre DIA i la banca per una pròrroga fins al 2023 del seu crèdit sindicat, que ascendeix a 912 milions d'euros, i que estava condicionat a una ampliació de capital de 600 milions.

Ara, el consell d'administració haurà de treballar "amb l'accionista L1R Invest i les entitats financeres i assessors per, amb la màxima celeritat possible davant dels terminis exigents als que s'enfronta, complir amb els requisits que calgui o que estiguin sota control de la societat".

El grup de supermercats havia anunciat un ERO que uns 2.000 treballadors, però que en les últimes jornades s'ha rebaixat a 1.500, i la situació dels treballadors depèn dels passos que prengui l'empresa.

Una de les opcions sobre la taula és demanar a Letter One que faci un avançament en l'ampliació de capital abans de l'OPA (que requereix de l'aprovació de la CNMV) o que s'opti pel concurs de creditors.

Prem per veure més contingut per a tu