Garzón reitera que l’alimentació impacta més en el medi ambient que els vehicles
El ministre de Consum, Alberto Garzón, es va reafirmar ahir en la tesi que l’alimentació és el factor que més influeix en la crisi mediambiental que té el planeta Terra, i el sector ramader és un dels que té més impacte mediambiental.
Aquesta vegada amb un gran estudi com a suport acadèmic i científic, Garzón va assenyalar al consum d’aliments, principalment de carn i lactis, com a origen de l’impacte ambiental, per davant dels vehicles, i un 26% per sobre de la mitjana de la Unió Europea (UE), segons les dades de l’informe «Sostenibilitat del consum a Espanya». La recuperació de la dieta mediterrània pot contribuir a millorar el canvi climàtic.
Segons l’estudi, l’alimentació representa «amb diferència» el principal impulsor dels impactes ambientals generats, com a mitjana, per una persona a Espanya. En concret, el 2018, va suposar el 52,1% de l’índex ponderat de l’Empremta de Consum.
Temes
Més a Economia
-
Marlons se eleva como la nueva sensación 'Smash Burgers' en Madrid, rivalizando con VICIO, las del exganador de Masterchef
-
Caganer.com s’expandeix amb l’obertura d’una botiga al centre de Bilbao
-
CCOO tanca un acord amb l'empresa Llansà SA que posa fi a la vaga
-
Converteix la teva afició per l'escalada en una oportunitat d'autoocupació gràcies al nou concepte de rocòdrom