Joan Roca, guardonat en la sisena edició dels Premis DOP Catalanes d’Oli
En reconeixement a la seva tasca en la difusió i utilització dels olis d’oliva verge extra
El cuiner i gastrònom gironí Joan Roca (El Celler de Can Roca) ha estat guardonat aquest dijous durant la 6ena edició dels Premis DOP Catalanes d’Oli, que va tenir lloc a la Societat Recreativa La Unió Fraternal (SUF) de Roses.
El xef ha rebut el Premi en reconeixement a la seva tasca en la difusió i utilització dels olis d’oliva verge extra i la seva contribució en el món de la cuina i la gastronomia.
A més, enguany també han estat distingits la companyia de supermercats Caprabo i les doctores i investigadores Elisa Llurba, Ana Maria Polo i Mónica Cruz.
Les cinc denominacions d’origen protegides d’oli d’oliva de Catalunya -Les Garrigues, Siurana, Terra Alta, Baix Ebre-Montsià i Empordà- destaquen que aquests guardons tenen com a objectiu contribuir a la difusió de la cultura de l’oli.
Temes
Més a Economia
-
El BBVA guanya 2.200 milions d'euros el primer trimestre de 2024, un 19,1% més que fa un any
-
Els 4 trucs per aconseguir estalviar cada mes
-
MicroBank dona suport a l’obertura d’una ludoteca al barri de Sant Narcís de Girona
-
Així serà el nou SUV híbrid de Renault que arribarà a Girona en poques setmanes: un súper esportiu amb molta potència