Segueix-nos a les xarxes socials:

Arrimadas creu que els pitjors adversaris de Mas són la veritat i el sentit comú

La candidata de Ciutadans, Inés Arrimadas, va considerar ahir que el «pitjor adversari» del president de la Generalitat, Artur Mas, és «la veritat, el sentit comú i la modernitat», per haver «mentit descaradament» els ciutadans en negar la sortida d'una Catalunya independent de la Unió Europea.

La candidata a la presidència de la Generalitat va constatar la «soledat» de Mas en l'escena internacional, després que líders europeus hagin posat en «evidència», a «nivell jurídic i polític», que una Catalunya independent quedaria exclosa de la Unió Europea i que hauria de «posar-se a la cua» per sol·licitar reingressar-hi.

«Hem tingut un president i un govern que han mentit descaradament als catalans», va opinar Arrimadas. Per això, va exigir a Mas que «digui la veritat als catalans» sobre les conseqüències de la independència, que «no és un bon negoci» per a Catalunya.

En aquest sentit, la candidata a les eleccions del 27 de setembre va assenyalar que el «pitjor adversari» que té Artur Mas és la «veritat, el sentit comú i la modernitat del segle XXI» i, per contra, va presentar C's com un «projecte guanyador, sensat i viable» que restablirà els «ponts de diàleg» amb l'Estat. Pel que fa als pactes postelectorals, Arrimadas va assegurar que surt a «guanyar, no a pactar», però, en el cas que es produeixi l'escenari adequat, va reclamar al PSC i al PPC que donin suport a C's.

Prem per veure més contingut per a tu