Segueix-nos a les xarxes socials:

«I aquella noia tan guapa?»

Ciutadans tanca la campanya a Font de la Pólvora, on hi ha un gran interès per Inés Arrimadas

«I aquella noia tan guapa?»aniol resclosa

Ciutadans va decidir acabar la campanya electoral a Font de la Pólvora per posar l'accent a les necessitats socials, segons va indicar el seu cap de llista, Jean Castel. A la pràctica, però, el que volien saber la majoria de veïns -almenys els homes- era una sola cosa: «I aquella noia tan guapa, on la teniu? Sabeu si està soltera?». Mentre repartia els fulletons i globus amb el somriure de campanya, Castel no es cansava d'aclarir que Inés Arrimadas «no només és guapa, sinó que també té el cap molt ben moblat».

Font de la Pólvora és terreny abonat per al PSC -els socialistes acostumen a treure excel·lents resultats al barri-, però ahir va quedar clar que Ciutadans, si s'ho treballés, també hi podria fer uns bons números. En canvi, ni Junts pel Sí ni la CUP hi tindrien gaire res a pelar.

«Qui sou, vosaltres? Jo no vull la independència, eh? Que no serviria per res, nosaltres hem d'estar amb tothom», demanava la Carlota. I el mateix defensava l'Alfredo: «Les divisions no porten mai res bo; en canvi, la unió fa la força». Castel, acompanyat de Marc Tarrús i Xavier Escaned -també membres de la candidatura-, no parava de repetir a tort i a dret que Ciutadans vol continuar «dins d'Espanya i dins d'Europa». El candidat, que coneix bé la zona, va mantenir el somriure durant tot el passeig, i no el va perdre ni tan sols quan una veïna el va confondre amb el regidor de Serveis Socials, Eduard Berloso, que fins fa ben poc militava a Unió.

Després d'un passeig en què els membres de Ciutadans no van deixar de repartir globus entre els nens del barri, la tarda va acabar amb una visita a l'església evangèlica.

Prem per veure més contingut per a tu