Segueix-nos a les xarxes socials:

Domènech s'ofereix com «l'única solució» al bloqueig però sense pactar amb la dreta

En la campanya a Girona, Llorenç Planagumà defensa des de Tossa que el turisme gironí pot crear valor afegit

Domènech s'ofereix com «l'única solució» al bloqueig però sense pactar amb la dretaefe

El candidat dels comuns, Xavier Domènech, va assegurar ahir que la seva formació és «l'única solució» al «bloqueig» polític a Catalunya, si bé no entrarà a «jugar en possibles coalicions on estigui la dreta». Domènech, en el cicle de rodes de premsa organitzat per Efe, va mostrar la disposició a «formar part d'un govern transversal que situï l'agenda social al centre». Va confiar que després del 21-D els comuns tindran «la clau no només per a la governabilitat sinó per transformar la situació de Catalunya», i va reiterar la negativa a abstenir-se a favor de cap dels dos blocs, l'independentista i «el proposat per José María Aznar», en al·lusió a Cs, el PSC i el PPC.

Preguntat per si estaria disposat a facilitar un govern liderat per ERC amb la participació de JxCat, va dir que «no entrarem a jugar en possibles coalicions on estigui la dreta» i va afegir que hi ha dues alternatives: «mantenir el mateix govern que hi havia fins ara, que no explica què farà perquè no ho sap»; «o el que proposem nosaltres, una alternativa transversal i amb l'agenda social al centre».

Pel que fa al cap de llista per Girona, Llorenç Planagumà, va explicar des de Tossa les propostes en turisme després de reunir-se amb entitats que s'han oposat al port o l'allargament de la C-31. Planagumà va titllar de «monocultiu especulatiu» el model de sol i platja massificat i va apostar per potenciar trets diferencials de la Costa Brava a partir de la creació de valor afegit. Així, va defensar que una part de la taxa turística es destini a la conservació del paisatge, i la creació d'un segell de qualitat turístic que englobi el respecte pel medi ambient i la generació d'ocupació de qualitat.

Prem per veure més contingut per a tu