Segueix-nos a les xarxes socials:

Teresa Jordà defensa que «només l'amnistia farà justícia»

La cap de llista republicana a Girona considera que «només la força de la gent ho farà possible»

Teresa Jordà defensa que «només l'amnistia farà justícia»

La candidata d'ERC per Girona, Teresa Jordà, va dir ahir des de Puig de les Basses, on va anar a rebre l'exconsellera Dolors Bassa, que «només l'amnistia farà justícia i només la força de la gent ho farà possible». «La nostra força està a les urnes i saben que allà és on sempre els derrotem. Per això, i malgrat que ens imposin en plena pandèmia unes eleccions per la via judicia, és imprescindible que sortim i els derrotem sortint a votar de forma massiva», va afegir.

Jordà creu que és una «crueltat i una barbaritat que tinguem persones tancades a la presó per només pensar el que pensen». «I ara haurem d'estar pendents a veure quan la Fiscalia ho torna a afinar per tancar-los de nou entre quatre parets», va afegir.

«Temen una victòria d'ERC»

«A Madrid temen la victòria d'Esquerra Republicana perquè saben que si guanyem els tornarem a fer seure per buscar una solució al conflicte que ha de passar per l'amnistia i pel dret a l'autodeterminació», va assenyalar la cap de llista gironina, que va concloure: «També saben que la nostra paciència no és infinita i que si no reaccionen, ho tornarem a fer i guanyarem».

Prem per veure més contingut per a tu