Segueix-nos a les xarxes socials:

Estat de salut

"Hi ha Chávez per estona", diu el vicepresident veneçolà

Elías Jaua assegura a la televisió estatal que el president "s'està recuperant per seguir la batalla"

El vicepresident veneçolà, Elías Jaua, ha criticat aquest diumenge a la dreta nacional i internacional per estar, ha dit, embogida inventant un supòsit empitjorament de la salut del president i ha afegit que hi ha Hugo Chávez "per estona".

"Camina la dreta nacional i internacional embogida, fregant-se les mans i fent goig de la salut del president, fins i tot parlant de la mort del president", ha denunciat Jaua en un acte oficial transmès per la televisió estatal.

"Saben que no poden guanyar-li unes eleccions al nostre comandant Hugo Chávez, per això sempre van a l'espera de qualsevol situació per intentar donar una urpada", ha subratllat Jaua.

El vicepresident ha indicat que "ja els temps de les urpades de les dretes a Veneçuela" van passar perquè, ha assenyalat, "aquí hi ha un poble amb una consciència blindada i amb un coratge per defensar la seva revolució, per defensar el mandat del president Hugo Chávez i la sobirania i la independència nacional ".

El president de Veneçuela, Hugo Chávez, ha tornat a recórrer aquest diumenge a Twitter per comentar la visita de la seva família i felicitar els ministres per l'activitat política que han desenvolupat el dissabte, després que es deslliguessin els rumors sobre un suposat empitjorament del seu estat de salut.

Prem per veure més contingut per a tu