Segueix-nos a les xarxes socials:

Duque diu que solucionarà qualsevol "error" en les seves obligacions fiscals

El ministre insisteix que no dimitirà per l'ús d'una societat per gestionar dos habitatges

Duque diu que solucionarà qualsevol "error" en les seves obligacions fiscals

El ministre de Ciència, Innovació i Universitats, Pedro Duque, ha assegurat aquest divendres que no es planteja dimitir per haver creat una societat per gestionar els seus béns immobles i que solucionarà qualsevol "error" en les seves obligacions fiscals si aquest s'hagués produït.

"He parlat" amb el president del Govern, Pedro Sánchez, i "hem conclòs que no hauria de tenir cap problema i que, per descomptat, esmenar els errors ho farem", ha declarat Duque a la premsa al marge d'un Consell de Ministres de Competitivitat de la UE.

Duque ha insistit que mai ha tingut "cap intencionalitat d'evadir impostos ni de tenir cap avantatge fiscal indeguda" i s'ha mostrat disposat a explicar-se al Congrés si cal.

"Al Congrés sempre cal anar", ha assenyalat l'exastronauta, preguntat per si estaria disposat a comparèixer en seu parlamentària com reclamen PP i Ciutadans.

Duque ha assenyalat que ha posat el seu expedient en mans d'uns "nous assessors" i que seguirà les seves instruccions si cal corregir algun "error" en la seva relació amb Hisenda abans de ser ministre.

Prem per veure més contingut per a tu