Segueix-nos a les xarxes socials:

Detenen un infermer per deixar embarassada una dona en coma als EUA

Les proves d'ADN mostren una coincidència entre l'arrestat i el nen que va néixer el passat desembre

Un infermer d'un centre mèdic de Phoenix, a Arizona (Estats Units), va ser arrestat com a sospitós de violar una dona en estat vegetatiu des de fa més de dues dècades i que va donar a llum al desembre passat. L'alcaldessa de Phoenix, Thelda Williams, i la cap de la policia, Jeri Williams, van explicar que el sospitós és Nathan Sutherland, de 36 anys, cuidador i infermer del centre mèdic Hacienda Healthcare.

Sutherland era responsable de tenir cura de la víctima en el lapse en què es considera que es va produir l'assalt sexual i treballa al centre mèdic des 2011. La policia va explicar que les proves d'ADN dels empleats van ajudar la policia a trobar una coincidència entre Sutherland i el nadó. Les autoritats van prendre mostres de Sutherland dimarts després d'aconseguir una ordre judicial i ahir va ser arrestat.

S'espera que sigui acusat d'un càrrec d'agressió sexual i un altre d'abús cap a adults vulnerables, tot i que el portaveu policial, Tommy Thompson, va explicar que estan investigant si va abusar d'altres pacients del centre mèdic.

El passat 29 de desembre la dona va donar a llum un nen totalment sa davant la sorpresa del personal mèdic, que no tenia coneixement que la pacient estava embarassada. Pels seus gemecs van saber que alguna cosa anava malament i va ser llavors quan van descobrir que estava de part. La víctima ha estat pacient al centre durant almenys una dècada, després de patir un accident en el qual gairebé s'ofega.

Prem per veure més contingut per a tu