Segueix-nos a les xarxes socials:

La Policia de Madrid intervé en 70 petits «botellons» durant el cap de setmana

Els agents asseguren que «són coses molt esporàdiques denunciades pels veïns»

La Policia de Madrid intervé en 70 petits «botellons» durant el cap de setmanaEuropa Press

La Policia Municipal de Madrid ha intervingut en gairebé 70 petits botellons aquest cap de setmana per tota la capital, que han desmantellat i han denunciat a tots els seus participants, ha informat el comissari de Policia Municipal i portaveu i coordinador del servei Covid-19 al Cos, José Luis Morcillo.

Segons ha explicat, ha estat un cap de setmana "molt complicat" perquè han detectat petits grups de persones fins a altes hores de la matinada de dissabte i diumenge bevent alcohol en alguns parcs, vies públiques i vehicles amb la música a tot volum. Han estat multats amb quanties de 900 euros per la Llei antibotellón i pel reial decret sobre l'estat d'alarma.

"Serem molt rigorosos en aquest tipus de conductes, que controlarem i denunciar. No fem gran seguiment en xarxes perquè no són grans quedades, sinó que són coses molt esporàdiques denunciades pels veïns", ha manifestat Morcillo.

Només entre les 22 hores de dissabte i les 4 hores de diumenge, la Policia Municipal de Madrid va desallotjar al districte de Fuencarral-El Pardo 2 bombones; 2 a Hortaleza; 2 Centre; 2 a Tetuan; 5 a Villaverde; 1 a Barajas; 1 a Chamartín; 2 Pont de Vallecas; 2 Ciutat Lineal; 3 a San Blas-Canillejas; 2 Arganzuela; 1 a Carabanchel; 1 a Moratalaz; 2 a Usera; i 1 a Moncloa-Aravaca.

La concentració per beure alcohol més nombrós s'ha originat al número 6 del carrer de las Lenguas, al districte de Villaverde, on cap a les 22.15 hores hi havia al voltant d'una dotzena de joves. Al carrer de Dulcinea número 3, Tetuan, els agents van enxampar a unes vuit persones sobre el mateix horari, segons fonts policials.

· Consulta tota la informació relacionada amb el coronavirus

Prem per veure més contingut per a tu