Segueix-nos a les xarxes socials:

Extremadura també imposa l'ús obligatori de mascaretes

La creixent preocupació entre les comunitats autònomes arran de la pandèmia del coronavirus ha provocat que l'obligació de l'ús permanent de la mascareta s'hagi estès ja a Catalunya, Balears, el focus del País Basc i Extremadura, aquesta última vient a partir d'avui. A més, altres governs regionals consideren prendre la mateixa mesura per contenir l'avanç dels rebrots.

El Govern extremeny va anunciar ahir que la mascareta serà d'ús obligatori per a majors de 6 anys en tot moment al carrer, en els espais a l'aire lliure i en qualsevol espai tancat d'ús públic, independentment que es pugui mantenir la distància de seguretat o no.

En la seva intervenció, el titular de Sanitat extremeny ha destacat la necessitat d'«actuar amb contundència i previsió» en la lluita contra el coronavirus a Extremadura, on en l'actualitat existeixen quatre brots, tres d'ells a la ciutat de Badajoz i un a Navalmoral de la Mata.

De fet, ahir la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, va indicar sobre aquesta qüestió que «no descarten» aplicar-la si la situació empitjora els propers dies. Els governs d'Andalusia i Castella i Lleó també estan estudiant fer un pas més en aquesta mesura, i de moment València l'ha descartat.

Prem per veure més contingut per a tu