Diari de Girona

Diari de Girona

Deixen el poliesportiu de Cullera els 150 últims assistents del Medusa Festival

Els últims 150 assistents del Medusa Festival que pernoctaven al Poliesportiu de Cullera (València) després de l’esfondrament de dissabte passat a l’escenari principal i altres elements de l’esdeveniment a causa de fortes ràfegues de vent, van deixar ja ahir les instal·lacions i van marxar amb els autobusos que havien estat posats a la seva disposició, segons van informar a Europa Press fonts municipals.

D’aquesta manera, ja no queda ningú a les instal·lacions que va posar a la seva disposició l’Ajuntament per evitar que dormissin al carrer, i en què dissabte a la nit van pernoctar unes 400 persones i el diumenge en quedaven 150, que ja van tornant als seus llocs de residència, segons aquestes fonts. L’Ajuntament, en col·laboració amb l’organització del festival, els va oferir durant aquestes hores aigua i menjar.

Els autobusos van començar a sortir dissabte mateix i van continuar treballant fins ahir. Diumenge a les 18.00 hores van sortir vehicles en direcció a Sant Sebastià, Pamplona i Bilbao i a les 21.00 hores els que es dirigien cap a Badajoz, Mèrida, Càceres i Madrid. Ahir a les 8.00 van sortir els autobusos amb destinació a la Corunya, Santiago de Compostel·la, Vigo, Lugo, Ourense, Zamora i Salamanca.

L’esfondrament de part de l’escenari de l’esdeveniment del Medusa va causar la mort d’un jove de 22 anys i ferides a 40 persones, de les quals quatre estan ingressades a hospitals de València i Alacant.

Compartir l'article

stats