Segueix-nos a les xarxes socials:

David Ferragut continuarà presidint el Palamós fins que hi hagi substitut

David Ferragut va presenciar assegut a la butaca de president el primer partit del Palamós de l'any 2009 a la llotja del Nou Estadi. L'empresari tenia al principi de temporada la ferma convicció de deixar la presidència després de quatre anys al càrrec, però a l'estiu, amb el suport de la junta directiva, va canviar d'opinió i va acceptar allargar una cinquena temporada el seu compromís com a màxim responsable del degà.

Al final d'any, l'empresari formatger va anunciar que el mes de desembre deixaria de ser el president del Palamós, però la realitat a dia d'avui és molt diferent i Ferragut, tot i els seus desitjos de no seguir, continua a la presidència. La preocupant situació que està patint el club més antic de Catalunya a tots nivells, social, econòmica i esportivament, pot fer repensar la persona que fa uns mesos tenia la intenció de substituir Ferragut al capdavant del club. Per tot plegat, ara mateix el canvi de poders, a més a més d'estar en en espera és tota una incògnita.

Per l'entrenador palamosí, Jordi Condom, el canvi de president no creu que sigui imminent ni una qüestió de vida o mort. "Fins que no hi hagi una aposta segura, fiable i compromesa no es produirà el relleu. Condom va afegir que "Ferragut seguirà fins que surti algú" amb l'objectiu d'acabar la temporada del 11oè aniversari de manera digna.

Prem per veure més contingut per a tu