Segueix-nos a les xarxes socials:

Futbol

Cristiano Ronaldo, entre 10 i 15 dies de baixa

El jugador portuguès del Reial Madrid pateix una 'lesió muscular de grau I del múscul bíceps femoral esquerre'

El jugador portuguès del Reial Madrid Cristiano Ronaldo haurà d'estar de 10 a 15 dies de baixa a causa d'una "lesió muscular de grau I del múscul bíceps femoral esquerre", segons ha confirmat el club.

"Després de la ressonància magnètica feta a l'Hospital Sanitas La Moraleja a Cristiano Ronaldo, es confirma la sospita clínica de lesió muscular de grau I del múscul bíceps femoral esquerre amb un temps estimat de baixa de 10-15 dies, pendent d'evolució clínica", diu l'informe mèdic.

L'atacant es va retirar del terreny de joc en la victòria davant del Màlaga de dijous, a 12 minuts del final del partit, després de marcar el tercer gol al seu compte personal, el setè del seu equip. Tot i això, va haver de fer-ho sense ser substituït, ja que José Mourinho ja havia fet els tres canvis.

La seva lesió l'obligarà a perdre's el partit que enfronta aquest diumenge el seu equip amb el Real Racing Club a Santander, i, possiblement, el partit del dia 12 davant de l'Hèrcules, tot i que no hauria de tenir problemes per disputar la tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions davant de l'Olympique de Lió el dia 16.

Prem per veure més contingut per a tu