Segueix-nos a les xarxes socials:

futbol-segona b

Protesta del Castelló davant els impagaments

Els jugadors del Castelló van protestar novament pel que els deu el club seient sobre la gespa després del xiulet inicial en l'enfrontament d'ahir contra el Benidorm. L'entitat deu 3 mensualitats i la paga extra de Nadal.

L'entrenador de la Reial Societat Martín Lasarte haurà d'inventar un atac de circumstàncies per al partit d'aquesta nit (21:00, Gol T) que el seu equip disputarà a Riazor, estadi del Deportivo de la Corunya, doncs a la lesió de llarga durada de Joseba Llorente se li va unir la de Raül Tamudo, afectat d'una artritis traumàtica al seu peu dret. El tècnic Lasarte, però, recupera per a l'enfrontament contra els gallecs a Mikel Labaka, Asier Illarramenti i Diego Ifrán.

El Tenerife d'Antonio Tapia intentarà aconseguir aquesta tarda (19:00, Gol T/C+Liga) un necessitat triomf per sortir de nou dels llocs de descens davant un Barcelona B que presenta una gran efectivitat de cara a porteria. L'entrenador del filial, Luis Enrique, no podrà comptar per a l'enfrontament a l'Heliodoro Rodríguez López amb els lesionats de llarga durada Oriol Romeu, Rafinha i Carmona. Víctor Vázquez també ha caigut de la convocatòria per molèsties en el tendó d'Aquil·les.

Prem per veure més contingut per a tu