Segueix-nos a les xarxes socials:

El Consell de Govern aprova dos nous estudis per al proper curs

El Consell de Govern de la Ud ha començat amb una hora de retard per la concentració de diversos membres de la comunitat universitària

Entre els acords presos pel Consell de Govern, l´òrgan de govern ordinari de la institució universitària, destaca l´aprovació de les memòries dels graus en Arts Escèniques, i en Nutrició i Dietètica, per tal que siguin implantats el curs 2012-2013, i que s´impartiran, a l´Escola de Realització Audiovisual i Multimèdia (ERAM) i a l´Escola Universitària de la Salut i l´Esport (EUSES), respectivament, ambdues amb seu al municipi de Salt.

Així mateix, ha aprovat el calendari d´eleccions a Claustre Universitari, que es convocaran el 25 de gener, i que es realitzaran mitjançant votació electrònica del 12 al 14 de març de 2012.

Finalment, el Consell de Govern ha aprovat dos informes al Consell Social. El primer, relatiu a la convocatòria de 19 beques predoctorals de recerca UdG 2012, compreses en el Programa d´ajuts per a investigadors en formació 2011-2014, que permetran anar incrementant el nombre de tesis doctorals i que aquestes es desenvolupin en condicions adequades. Aquests programa es desenvolupa en el marc de la política activa de captació, retenció i mobilitat de talent investigador. Aquesta convocatòria s´estructura en una fase de beca (12 mesos) i una segona de contracte laboral en pràctiques (24 mesos).

El segon informe al Consell Social fa referència a la planificació econòmica plurianual per al període 2011-2014, d´acord amb els paràmetres i especificacions de l´escenari de finançament fixats per la Generalitat de Catalunya. El resultat global d´aquesta planificació fins a 2014 presenta una situació d´equilibri pressupostari, malgrat que per a l´exercici 2011 es preveu un dèficit de 5 M d´euros que ha de ser compensat amb romanents genèrics positius. Aquest dèficit és conseqüència del decrement de 9´5 M d´euros de la subvenció corrent de la Generalitat comunicat a mitjan 2011, i el fet que les mesures previstes en el Pla de sostenibilitat econòmica s´estan implantant progressivament des de la seva activació.

Prem per veure més contingut per a tu