Segueix-nos a les xarxes socials:

Noves equipacions «ajustades a la qualitat»

Kedeke, la marca que vesteix aquest any l'equip, les ven a 12 euros al web. Tamesol n'es l'espònsor.

Noves equipacions «ajustades a la qualitat»Marc Martí

En un acte un xic descafeïnat i que no va tenir res a veure amb el de la temporada passada a les escales de la Catedral, el Girona va presentar ahir les noves equipacions per aquesta temporada. El club canvia de marca i deixa Luanvi, només havia signat per un curs, per passar a vestir Kedeke, una casa de Màlaga. El president Joaquim Boadas explicava durant l'acte de presentació a l'estadi de Montilivi, amb una cinquantena d'aficionats presents inclosos els nens participants del campus del club, que Kedeke és "una marca no gaire coneguda" però que "s'ajusta a les qualitats que buscava el club". És a dir, Kedeke ofereix al Girona equipacions a un preu molt assumible. De fet, fent un cop d'ull al seu lloc web es pot observar que les samarretes que lluirà el Girona aquesta temporada costen 12 euros i la d'entrenament, 7.

El Girona mantindrà els pantalons vermells per tercera campanya seguida en la primera equipació. Pel que fa a la segona, desapareix la senyera que tan bona acceptació va tenir l'any passat entre l'afició i és ?substituïda per una equipació tota blava amb tons blancs. La tercera, que ahir encara no havia arribat, serà de color verd fosc.

Pel que fa a la publicitat, el Girona lluirà Tamesol a la part frontal de la samarreta. L'empresa d'energies renovables a més a més, es compromet a instal·lar tanques publicitàries lluminoses de tecnologia led a tot el camp que estaran a punt per a la segona jornada de Lliga. Boadas va explicar que el contracte fins al juny de 2014 que hi havia amb RDI, l'antic patrocinador, ha quedat extingit de manera anticipada.

Prem per veure més contingut per a tu