Segueix-nos a les xarxes socials:

ETG Racing correrà el Campionat d'Espanya amb cinc joves pilots

La preparació de les motos i l'assistència en cursa anirà totalment a càrrec dels alumnes del curs de mecànica de competició de l'escola

ETG Racing correrà el Campionat d'Espanya amb cinc joves pilotsdiari de girona

El projecte de l'empresari gironí Joan Moncanut d'unir la seva escola de mecànica amb la competició esportiva continua endavant i, de cara a la pròxima edició del Campionat d'Espanya, ETG Racing ja ha fet pública la llista de cinc pilots que competiran en les diferents categories amb les motos, el suport tècnic i tota la logística preparada pels alumnes del curs de mecànica de competició de l'escola gironina. Francesc Pérez i el gironí Xavier Pinsach, que s'estrenarà a la categoria de 600 cc amb una Kawasaki adaptada pels alumnes d'ETG, són els dos pilots que repeteixen de cara a la temporada passada mentre que Xavi Artigas, Gabriel González i Aaron García són les tres cares noves de l'escuderia que compta amb Toni Elías com a cap d'equip. Elías és el pare de l'actual pilot del campionat mundial de Superbikes del mateix nom i que, de manera regular, també aconsella als joves pilots i als aprenents de mecànics de l'escola gironina. Demà, dissabte, els pilots i l'estructura d'ETG Racing faran el primer entrenament de la temporada amb l'equip ja al complet al circuit d'Alcarràs.

"M'he volgut quedar amb ETG Racing perquè sempre estan al davant i lluiten molt per aconseguir-ho; tenen una filosofia molt bona i és una gran forma de créixer al seu costat com a pilot i com a persona", explicava Francesc Pérez, que l'any passat va acabar el curs lluitant per les victòries i que, enguany, pot ser un pilot punter a Pre-moto 3. Francesc Pérez (15 anys) serà l'aposta d'ETG Racing a Pre-moto3, mentre que Pinsach, tres anys més grans, farà el salt a la categoria de 600 mentre que a a 80 cc. i a Pre-moto 4 hi haurà els tres joveníssims nous pilots que han arribat aquest 2015 a ETG Racing. Aaron García, de només 11 anys; Gabriel González-Ontivero que als seus 12 anys arriba a Pre-moto 4 després de fer tres podis la temporada passada en mini motos; mentre que la darrera incorporació ha estat Xavi Artigas que, tot i tenir només 11 anys, ja ha guanyat dos campionats de promoció.

Prem per veure més contingut per a tu