Segueix-nos a les xarxes socials:

El Madrid es refà de l´empat al Molinón amb una còmoda golejada

El Betis, que falla un penal, és un ninot a mans de l´equip blanc, dominador en tot moment

Si a Rafa Benítez li van ploure un grapat de crítiques després de l´empat en l´estrena al Molinón (0-0), de ben segur que l´entrenador del Reial Madrid espera per aquestes dues properes setmanes un munt d´elogis. L´incontestable 5-0 que anit va aconseguir el seu equip davant un inofensiu Betis no només significa la primera victòria dels blancs a la Lliga, sinó que traslladen una mica de calma i tranquil·litat a un vestidor que necessitava una injecció de moral així després de generar els primers dubtes de la temporada.

Pressionat per la victòria del Barça i necessitat d´alguna alegria perquè l´afició no es comencés a impacientar, el Madrid va sortir d´inici a pel partit. Gareth Bale, al minut 2, va obrir la llauna al connectar amb encert una passada de James. Massa fàcil per als blancs, que van posar setge a la porteria defensada per Adán des de principi fins al final. A l´altra àrea, poques notícies de Keylor Navas, però les úniques aparicions del porter madridista van saldar-se amb dues bones intervencions. Una d´elles, un penal aturat per Rubén Castro al segon temps. Llavors, el marcador ja era de 4-0 gràcies a dos grans gols de James (un d´ells de falta directa i l´altre, en una rematada acrobàtica de tisora que va aixecar el públic del seu seient). Benzema també va veure porteria, mentre que Bale va tancar la golejada als últims minut